Kosaram
0 Termék

Műtrágyák

meststoffen installatie 20090115-G203 klein

Milyen műtrágya-összetétellel lehet pénzt megtakarítani? Melyik típusú műtrágyával érheti el a legjobb minőséget? Melyik műtrágyázási stratégia adja a legnagyobb terméshozamot? A holland műtrágya-osztály szakemberei folyamatosan azon dolgoznak, hogy az Ön vetőmagjából a lehető legjobb eredményeket hozzák ki. Segítenek kiszámolni az optimális termelés érdekében a növény táplálásához leginkább megfelelő receptet is.

Kollégáink ezen felül tájékoztatják Önt a legfrissebb beépítési és átalakítási lehetőségekről (pl.: tanácsot adnak a tápoldatozó tartályok méretével kapcsolatban is). A legfontosabb a komplex (mono műtrágyákat és mikroelemeket tartalmazó) receptúra kidolgozása, amely növénytípusonként is kérhető.

Tisztább víz és műtrágyák, recirkuláció és környezetvédelem

Forgalmazunk mono, vízoldható és lassan lebomló műtrágyákat is. Fejlesztéseink célja a lehető legtisztább összetételű műtrágyák előállítása.

A jövőre nézve a négy irányadó szempont: tiszta víz, műtrágya, recirkuláció, környezetvédelem. A termesztés és a minőség optimalizálását hulladékképződés nélkül kell elérni. A műtrágya hatékonyabb alkalmazására kell törekedni, a növény pontos igényei szerint. A folyamatosan működő tápoldatozáshoz folyékony műtrágyákra és automatikus vezérlésre van szükség.

Drain víz ellenőrző rendszer

A növény igényeinek pontos mérését a fejlett  DWC (Drain víz ellenőrző) rendszer teszi lehetővé. Az automata, számítógép vezérlésű (Vocom és BC) rendszer szorosan kapcsolódik a műtrágyákhoz.

HU irány a kat

 

 

 

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254