Növelje növényháza hatékonyságát a Berg Hortimotive termékeivel

A Berg Hortimotive egyedülálló technikákat és berendezéseket fejlesztett ki a növényházi kertészeti vállalatok munkafolyamatainak egyszerűsítése érdekében. Ez megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a mindennapi munkát.

Növelje növényháza hatékonyságát a Berg Hortimotive termékeivel

A legújabb termékeket (Benomic S-line) a felmerülő igényekre válaszul és a legmodernebb technikák felhasználásával fejlesztették ki.
Széles termékskálájuk több, mint 50 év tapasztalatán alapul.
Termékkínálatukból a kertészeti logisztika teljes optimalizálása megoldható.

 

Kíváncsi, hogy milyen előnyökkel járna, ha Berg Hortimotive termékekkel szerelné fel kertészetét? Bátran forduljon kérdésivel szakemberünkhöz!

button kerdezzen itt

 

Ajánlott termékek


 

 

Az LLC Agro-Invest tapasztalata elsőkézből

A Berg Hortimotive sokféle termékét használják Oroszországban az LLC Agro-Invest kertészetben. A cég Kb.75 Ha üvegházban elsősorban szőlő- és cseresznyeparadicsom termelésére szakosodott egy gyönyörű helyen, Moszkvától 350 km-re.

Többek között szedőkocsikat és művelőkocsikat használnak a növénytermesztéshez és üvegház-karbantartáshoz; inteligens technológiával ellátott automatikus szállító kocsikat és permetező kocsikat pedig a növényvédelem érdekében. Ezek együttesen biztosítják az optimális hatékonyságot az LLC Agro-Investnél.

 


benomic pipe rail trolleyMegújult Benomic S-line művelőkocsik | 2, 3 vagy 4 ollós

A növényházi termelésben a művelőkocsikat gyakran használják magasban történő munkavégzéshez. Az első ilyen kocsikat a Berg Hortimotive fejlesztette ki, ennek és az azóta begyűjtött tapasztalatoknak köszönhetően folyamatosan szélesítik termékpalettájukat, méllyítik lehetőségeiket. A kifejezetten beltéri tervezésüknek és gyártásuknak köszönhetően kiindulási pontként szolgálhatnak az Önök munkájukban.

A Benomic S-line a nevét annak köszönheti, hogy ez a modell a Benomic sorozat csúcsmodellje és mégis rendkívül versenyképes áron elérhető. A művelőkocsi alapkivitelben dupla ollóval van felszerelve, amely elérheti a 300 cm magasságot is.

 


betrac and harvest trolleyElektromos vontató kocsik | pl. BeTrac

A betakarítási folyamat kulcsfontosságú időszak a kertészetekben. Gyors reagálásra van szükség az ügyfelek igényeinek figyelembevétele mellett. És mi lehetne itt hatékony? A Berg Hortimotive tudja a választ….

Zöldség, virág vagy cserepes kultúra: minél rövidebb az út A és B között, annál kedvezőbb az üzleti tevékenység és a betakarítás minősége. Testreszabott tanácsokkal segíti munkáját a Berg Hortimotive ezen a területen is, kiváló ötletekkel hozzájárulva a befektetések megtérüléséhez.

 


meto sprayerMeto permetező robot | és Meto-trans mozgató kocsi

A művelési folyamat lényeges része a növénykultúrák tökéletes állapotban tartása különböző növényvédő szerek felhasználásával. A Berg Hortimotive ezen a területen is széles lehetőségekkel rendelkezik mind automatikus, mind kézi vezérléssel irányított berendezések terén, hogy megkönnyítse a növényvédelmet.

Jelentős munkamegtakarítás érhető el a permetezési tevékenységek automatizálásával is. Szoftveresen kontrollálva ez a leghatékonyabb, legbiztonságosabb és legfenttarthatóbb (a környezeti hatást minimálisra korlátozva) módja kultúrája optimális állapotban tartásának. A Meto-trans szállító kocsi automatikusan biztosítja a Meto permetező robot egyik növénysorból a másikba való áthelyezését.

 


További információ a Berg Hortimotive termékeiről

Kérdése merült fel az olvasottakkal kapcsolatosan? Töltse ki az alábbi űrlapot és Mi a lehető leghamarabb, munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.