Empas, a legkorszerűbb permetező berendezések

Az Empas permetező kocsi használatával nagy területeket kezelhet az üvegházon belül. Többféle kivitelben és méretben elérhetők. Szeretné tudni, hogy melyik kocsi illik Önhöz a legjobban? Szakembereink szívesen segítenek Önnek a helyes döntés meghozatalában.

Empas, a legkorszerűbb permetező berendezések

Spóroljon időt és munkaerőt az Empas permetező kocsival!

Szeretné optimalizálni a permetezési feladatokat az üvegházában? Permetező kocsi vásárlásakor vegyen figyelembe néhány dolgot, győződjön meg róla, hogy az Önnek legmegfelelőbb modellt választja, a legjövedelmezőbb felszereltséggel.

Az üvegházi permetező kocsik kiválasztásának legfontosabb szempontjai, amit feltétlenül figyelembe kell venni:

a növény magassága
a növényház termőfelülete
az utak hossza és szélessége.

 

Miért az Empas?

Az Empas 40 éve gyárt kertészeti permetező berendezéseket. Praktikus, felhasználóbarát és ügyfélspecifikus megoldásokkal járul hozzá a kertészet egészségesebb terméséhez. Az Empas permetező kocsik egyszerűen használatók és könnyen karbantarthatók, így a kertészeti ágazatban az egyik legjobb permetezési megoldásként tartják számon.

Az Empas permetező kocsik széles választékát kínálja különböző méretű folyadéktartályokkal, permetezőnyomással, permetező gémekkel és permetezőpisztolyokkal. Az Empas Georgia a legelterjedtebb permetező kocsi, amelyeket az Ön igényei szerinte méretezhető és felszerelhető. Bármelyik opciót is választja, minden kocsit a könnyű használat és a munkaerőköltség-megtakarítás jellemez, amit praktikusságuknak és megbízhatóságuknak köszönhető.

 

 

 


További információ az Empas permetező berendezésekről

Kérdése merült fel az olvasottakkal kapcsolatosan? Töltse ki az alábbi űrlapot és Mi a lehető leghamarabb, munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 

 


 

Cikkek, amik érdekelhetik

  • A megfelelő permetezőkocsi kiválasztása

    A növényház területe Az egyik legfontosabb szempont a növényház területe. Minél több hektáron kell permetezni, annál több folyadékot kell kiszórni. Nagy terület esetén nagy...
  • Karbantartási videók - Permetező kocsik

    Meto permetező kocsi Akkumulátor karbantartása Lánc karbantartása Berg Hortimotive művelő-permetező kocsi - SW08 Pedálok karbantartása Empas permetező kocsi Nyomásszabályozás beállítása...
  • Mi a különbség a tisztítás és a fertőtlenítés között?

    Először tisztítás, aztán fertőtlenítés Az optimális higiénia érdekében győződjön meg róla, hogy először az eszközöket vagy felületeket tisztítja meg a tisztítószerrel. Ezzel eltávolítja a...