Kosaram
0 Termék

Komplett növényház projektek

kas3

A Royal Brinkman Cégcsoport több, mint 125 éve foglalkozik növényházi technológiákkal. Az évek során megszerzett teljes körű tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy az Ön kertészeti vállalkozásának a legjobb tanácsokkal szolgálhassunk mind a növényházi értékesítés, mind a szervízelés területén. Társaságunk képes teljes kulcsrakész projektek tervezésére, gyártására és beüzemelésére. 

Szakembereink örömmel segítenek Önnek tervei megvalósításában a kezdetektől, kielemezve az időjárási körülményeket, a talaj és az elérhető víz minőségét az Ön régiójában, tanácsokat adva a növényi kultúrára vonatkozóan és személyre szabottan kiválasztva a legmegfelelőbb anyagokat, technológiát és gépállományt.

Célunk megvalósítani az Ön tervét, létrehozni egy komplett integrált projektet, amely magába foglalja az alábbiakat:

 CO2 vezérlés
 Teljes körű elektromos kivitelezés és klímavezérlő rendszer
 Üvegháztető típusok 
 Üvegház szerkezetek
 A termeléshez szükséges eszközök
 Fűtés-hűtés
•  Kertészeti gépek és berendezések 
 Növényvédelmi technológiák és berendezések 
•  Tetőhűtő szórófejes rendszerek 
Szaktanácsadás, betanítás 
 Szellőztetés, árnyékolás
•  Vízgazdálkodás és öntözőrendszerek  

A projekt befejezése után igény esetén rendszeres szaktanácsadás keretében tudjuk ügyfeleinket tájékoztatni a naprakész növénytermesztési technikákról.

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

 

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254