Ismerje meg Radics Szabolcsot!

Radics Szabolcs

Ahogy cégünk elkezdett növekedni, a 2000-es évek elején, egyre fontosabbnak tartottuk, hogy vevőink igényeit maradéktalanul kiszolgálhassuk. Ekkor került a Brinkman Hungary Kft.-hez Szabolcs raktárosi munkakörbe.


“Falusi családban nőttem fel, hozzászoktam, hogy mindig dolgozni kell, nincs megállás. A Brinkmannál is gyorsan belejöttem a feladatokba. Azonban érdekesség volt a kezdetekkor a kis létszám miatt, hogy némi túlzással mindenki tudta helyettesíteni a másikat. Ekkor én is megtanultam például számlázni is. Mindazonáltal a mai napig besegítek a műszaki kollégáknak ha a projektek úgy kívánják.”


Brinkman Család

Szívesen képzi magát, hogy mindig naprakész maradhasson termékeinkkel kapcsolatosan és átadhassa tudását a betoppanó ügyfeleinknek. Vevőink szívesen beszélgetnek vele, mindig ad egy jó ötletet, amit később partnereink hasznosítani tudnak.

“Büszke vagyok arra, hogy 17 éve a Brinkman család tagja lehetek. Ezen évek alatt nagyon jó kapcsolatot építettem ki ügyfeleink nagy részével. Örülök, hogy sosem megyünk el szó nélkül egymás mellett, kikérik a véleményemet vagy egyszerűen csak megbeszéljük a legutóbbi focimeccs eredményét.”

Szabolcs munkája mellett megyei football bíróként is tevékenykedik, így könnyen le tudja vezetni felgyülemlett energiáit. 


Lépjen kapcsolatba Radics Szabolccsal

Kérdése lenne Szabihoz? Töltse ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb - munkanapokon 24 órán belül - felvesszük Önnel a kapcsolatot.