szerda, 01 július 2020 09:09

Mikroöntöző berendezések bármely kertészeti kultúrához a Royal Brinkmantól!

Precíziós öntözés minden szezonban a magasabb terméshozamokért és spinetsd2 ba jobb termésért! Segítünk kiválasztani a tökéletes öntözési megoldást bármely növény, termesztési mód és talajtípus számára.

A mikroöntözési berendezések az öntözés leghatékonyabb módját képviselik, legyen szó akár üvegházas, fóliasátras vagy akár szabadföldi termesztésről. Precíziós öntözés segítségével a vizet és a tápanyagot a leghatékonyabb módon a növény gyökér zónájához tudjuk kijuttatni, akkor és amekkora mennyiségben a növény kívánja.

Kínálatunkban a több mint 40 éves múltra visszatekintő Netafim cég teljes termékpalettája megtalálható. Miért a Netafim? Mert a kutatás és fejlesztés tette őket piacvezetővé, mert termékeikkel megoldást kínálnak minden öntözési igényre.

 

 

 

Termékeink dióhéjban:polynet new b

STREAMLINE X csepegtető szalagok az eltömődéseknek ellenálló kilépő testeinek köszönhetően egyenletes vízkijuttatást biztosít.

PCJ nyomáskompenzált csepegtető gombák 100% kibocsátási egyenletessége és öntisztító tulajdonsága garantálja a precíziós öntözést.

SPINNET SD felsőöntöző szórófej tökéletes öntözési egyenletességet biztosít a fóliasátrakban és üvegházakban akár egy soros telepítés esetén is.

COOLNET PRO párásító kiváló porlasztást garantál alacsony, 4.0 baros nyomás mellett.

MEGANET mikroszófej két egyforma vízsugara kiegyensúlyozott működést és egységes vízellátást biztosít a szabadföldi kultúrák számra. 

D-NET kalapácsos szórófej használja 10 méter feletti kötéstávolság esetén, az egységes növekedésű, kiváló növénykultúra elérése érdekében.

 

 


További információk a mikroöntözési anyagokról

Kérdése merült fel az olvasottakkal kapcsolatosan? Töltse ki az alábbi űrlapot és Mi a lehető leghamarabb, munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 

 

Read 1116 times