hétfő, 03 február 2020 09:23

Hortispares, a kertészek online alkatrész keresője (angol nyelven)

 
A Royal Brinkman örömmel jelenti be,hortispares hogy elindult legújabb fejlesztésünk, az angolul elérhető Hortispares oldal. A Hortispares a kertészek online pótalkatrész áruháza. A hortispares.com oldalon több, mint 10 000 pótalkatrészt között válogathat az általunk forgalmazott gépekhez (például Berg Hortimotive, Priva, Revaho, Empas, Dosatron, stb.).

 

Több, mint 10 000 alkatrész egy helyen

Egy átlagos növényházban körülbelül 75 különböző gép és berendezés működik. Ezek a berendezések gyakran a világ bármely pontjáról származhatnak, ami megnehezítheti az alkatrészek utórendelését meghibsásodás esetén. Ezért hoztuk létre a Hortisparest, ahol egy helyen több, mint 10 000 alkatrész megtalálható a napi munka megkönnyítésére és az esetleges leállás felgyorsítására.

Találja meg a megfelelő alkatrészt könnyedén

Számunkra kulcsfontosságú a termelők, kereskedők és szerelők kényelme. A Hortispares használatakor biztos lehet benne, hogy a megfelelő alkatrészt rendeli meg. A robbantott rajzok és speciális nézetek a széles szűrési lehetőségekkel kombinálva biztosítják a könnyű keresést és megrendelést, lecsökkentve a hibalehetőségeket.

Gyors kiszállítás világszerte

Az idő nyilvánvalóan fontos tényező meghibásodás esetén. Ezért természetesen igyekszünk mindent megtenni, hogy Ön a lehető leghamarabb kézhez kapja rendelését. Igény szerint tájékoztatjuk csomagja utánkövetési lehetőségeiről.

Maradjon naprakész

Szeretne tájékoztatást kapni a Hortispares-szel kapcsolatos fejleményekről? Látogassa meg a www.hortispares.com oldalt és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen híreinkről.



 

Fenntarthatóság

A Hortispares weboldalt a Royal Brinkman, a professzionális kertészeti ágazat élvonalbeli beszállító, szolgáltató és szaktanácsadó cége üzemelteti.

Hortispares is now live
 
 
Read 653 times