kedd, 14 november 2017 13:45

A Bio-Grow és a Brinkman Hungary együttműködése

 

Örömmel számolunk be Önöknek legújabb hírünkről, Cégünk elkezdte a Bio-Grow kókusz termesztőközegek forgalmazását!Biogrow

A termesztőközeg, amit kertészek fejlesztettek kertészeknek!

A kókuszszálas paplanokat a világ minden táján használják különböző növényekhez, hiszen bármilyen klíma viszonyhoz és körülményhez megfelelően alkalmazható. A Bio-Grow kókusz termékek széles skáláját egy francia zöldség-, és gyümölcstermelői csoport tagjai fejlesztették ki sokévnyi, hidrokultúrás termesztésben szerzett szaktudásuk alapján.

Több, mint 20 év tapasztalat és évente több, mint 8 millió termék garantálja a kipróbáltan magas minőséget!

A Bio-Grow szigorú és szabványosított minőségbiztosítást alkalmaz, biztosítva, hogy a szubsztrátok ugyanazt a minőségi szintet hozzák minden telephelyen. Brazíliában, Indiában és Srí Lankán található a 4 telephelye, ahol folyamatosan a leghatékonyabb és újrafelhasználható szubsztrát fejlesztésén dolgoznak több, mint 20.000 hektárnyi üzemterületen.

A Bio-Grow DUO egy kétkomponensű, innovatív termék, amelyben a klímától függően jól kiegyenlített a szellőzés és a vízáteresztés aránya mind generatív, mind vegetatív állapotában a növénynek. A Bio-Grow DUO egy új, modern termesztőközeg, ami a magas chips arányának köszönhetően jól irányítható, könnyen kezelhető, így kiemelkedően magas hozamok elérése lehetséges.

A kókusz előnyei és jellemzői:kokusz
  nagyon stabil anyag, rugalmas levegő-százalék tartalommal
  magas víztartó képesség
  javítja a gyökerek fejlődését és növekedését
  megelőzi a víz, és tápanyag veszteséget
  komposztálható szubsztrát (könnyen újrahasznosítható)
  költséghatékony

Személyre szabott termesztőközegek
A standard típusok és méretek mellett a termesztő paplanok személyre szabottan, lyukkal és lyuk nélkül is rendelhetőek, illetve akár drén lyuk kivágás is kérhető. A műanyag borítás UV stabil, belül fekete, kívül fehér.

A leggyakrabban használt paplan méretek és típusok

kokusz tablazat

Read 3629 times