kedd, 21 január 2020 15:33

Early Bird akció 2020. április 20-ig: Aquajet

 
Aquajet2


Az Aquajetet a növényházak üvegfelületeinek optimális tisztítsásához ajánljuk. Hatékonyan mosat és fertőtlenít egy magasnyomású vízsugár segítségével, hogy az új termelést már egy friss, fényes házban kezdhesse meg. Praktikuss formájának köszönhetően a növényház eldugottabb részeihez is hozzáfér és könnyen karbantartható. A plug-and-play megoldás nagyon egyszerűvé teszi az Aquajet használatát. Emellett a hidraulikus vezérlés , a fokozatmentesen állítható teleszkópos szórókeret és a kábelek hiánya még egyszerűbbé teszi a használatot.

 
 

Early Bird Akció: Rendelje meg most és extra kedvezményt kap
Mivel a Aquajet egy szezonális gép, így azt tapasztaljuk, hogy a vásárlóink döntése általában az utolsó percre marad. Gondolkozzon előre és rendelje meg idejében, hogy még az új szezon megkezdése előtt megérkezzen tisztítógépe és vegye igénybe akciós ajánlatunkat.
 
Greenhouse roof cleaner

A megfelelő fényáteresztés kényes kérdés a növények ideális növekedésének eléréséhez. Fontos feladat az üvegház-tetők és ereszcsatornák megfelelő tisztítása, így elkereülve a lehetséges betegségeket és kevesebb természhozamot. Ne hezitáljon, itt az ideje, hogy Aquajettel tisztítsa növényháza üvegfüleleteit!
 
Az Aquajetetet kifejezetten az új idény megkezdése előtt ajánlott használni, a alapos tisztaság a legjobb feltétel az új induláshoz!  A meglévő csőrendszeren haladva az Aquajet nagynyomással megtisztítja a belső felületeket . A berendezés egy teljesen állítható, teleszkópos szórókerettel kapható, így a magasabb tetők is közelről tisztíthatóak és fertőtleníthetőek.


További információk az Aquajetről és a promócióról
Kérdése merült fel akciónkkal kapcsolatosan? Töltse ki az alábbi űrlapot és Mi a lehető leghamarabb, munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.



A promóció feltételei:
1. Ez az akció a 2020. április 20-ig írásban leadott Aquajet rendelésekre vonatkozik.
2. Amennyiben Aquajet vásárlása mellett dönt, a kezdő részeletet, az ár 10%-át a bekérő dátumától számított 14 napon belül ki kell egyenlítenie.
3. Az Aquajet szállítási ideje előreláthatólag 2020. szeptembere és októbere közé esik.

 
 
Read 1049 times