Kosaram
0 Termék
2017. október 31., kedd 12:34

Spóroljon energiaköltségein anti-kondenz fóliával!

 

Írjon Nekünk!

Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőinkkel. 

Az anti-kondenz fólia használatával a téli időszakban energiát takaríthatunk meg. Cégünk, a Royal Brinkman által forgalmazott magas minőségű anti-kondenz fólia, az AC2000 Gold mindkét oldalon anti-kondenzációs réteggel kezelt, így megakadályozza a nemkívánatos cseppképződést és fényveszteséget.

AC 2000 Gold fólia
Az AC 2000 Gold tiszta, átlátszó, anti-kondenz fólia, ami magasabb fényáteresztést tesz lehetővé. A több fény több termést is eredményez. Az anti-kondenzációs hatás eredményeképpen nagyon kevés csepp képződik és csapódik le a fólia felületéről. A jó minőségű AC fólia a teljes szezonban meg kell, hogy akadályozza a páralecsapódást és cseppképződést. (Jó tudni, hogy a nemkívánatos cseppek 15%-os fényveszteséget okozhatnak.)

  tiszta, átlátszó, anti-kondenz fólia, ami magasabb fényáteresztést tesz lehetővé
  több fény - több termés
  magas szakítószilárdság
  magas energiamegtakarító képesség
  könnyen felhelyezhető
  kiváló páratartalom szabályozás
  többféle perforációval elérhető (rendelésre)


Hólyagos fólia
A háromrétegű hólyagos fólia három réteg PE fóliából áll. Kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal bír, így tökéletes védelmet biztosít a külső hideg ellen valamint hatékonyan használható a belső hőveszteségek kiküszöbölésére is. Használatával közel 40%-os energiamegtakarítás érhető el.

  hő- és hidegálló
  magas fényáteresztés (80%)
  UV stabil

 

 

Megjelent: 1230 alkalommal

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254