Kosaram
0 Termék
2018. február 26., hétfő 10:10

Tökéletes klímaviszonyok növényei számára!

A meleg és napsütötte időszakok során sok növénynek van szüksége egy kis segítségre, hogy továbbra is erősen tudjon növekedni. Habár a napfény minden növény számára alapvető a fotoszintézishez és a növekedéshez, a túl sok napfénytől számos növény megéghet vagy produkálhat enyhe stressz tüneteket.

Hővisszaverő árnyékoló bevonatok

Az árnyékoló festékek csökkentik a hőmérsékletet az üvegházban, részben az által, hogy visszaverik a napfényt. Ez nagyban csökkenti a hőingadozásokat és egyenletesebb klímát biztosít a növekedéshez.Q3 White & Q4 White
Ezekkel a szabályozható árnyékoló festékekkel könnyen biztosíthatja a növényei számára szükséges optimális körülményeket. A Q4 különösen időjárásálló és tartós hatású árnyékoló bevonat. A Q3 közepesen időjárásálló, ami gazdaságos árnyékolási megoldást biztosít. Ha a fény 65%-ánál többet kívánnak árnyékolni, akkor a Q3 White festéket javasoljuk, ha 65%-nál kevesebbet, akkor a Q4 White-ot. Mindkét festék alkalmazható minden üvegházi felületen, mechanikusan és kézzel is kijuttatható, az árnyékolási szezon végén könnyen eltávolítható a Removit lemosóval.Írjon Nekünk!

Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőinkkel.


Shadefix
A Shadefix kiváló, gazdaságos megoldás, amikor rövid időszakra van szükség csak az árnyékolásra. Ez a poralapú festék könnyen oldódik vízben, így be lehet állítani a szükséges árnyékolási százalékot, hogy minden lehetséges  klímaviszonyhoz megfeleljen. A Shadefix lassan, magától kopik le, így nem szükséges a Removit-tal eltávolítani.

- Gazdaságos árnyékolási megoldás
- Üveg, műanyag, fólia és akril felületre is
- Különösen ajánljuk üvegházak homlokzatára

 


Diffúz bevonatok, amelyek biztosítják a fényáteresztést

A kutatások azt bizonyítják, hogy a növények sokkal több napfényt képesek kezelni, ha azt szórtan kapják. Az árnyékoló festékekkel ellentétben a diffúz bevonatok a lehető legtöbb felhasználható fényt engedik át. A fényvisszaverő bevonatokkal szemben a fényáteresztést biztosítják, ami azt jelenti, hogy a napfény egy nagyobb/szélesebb felületen oszlik el. Ez kizárja az árnyékképződést az üvegházban és  nagyobb fénybefogadást tesz lehetővé.


D-Fuse (extra) & D-GREE
A Brinkman diffúz termékskálája a következő három terméket foglalja magában: D-Fuse, D-FUSE (Extra) és D-GREE. A három termék különböző árnyékolási százalékkal rendelkezik, de mind minimum 86%-os fényszórást biztosít. Mindháromnak standard hektáronkénti adagolása van, kiemelten időjárásállóak, mégis könnyedén eltávolíthatóak a Removit segítségével. Azontúl, hogy diffúz fényt biztosít, a D-GREE visszaveri a közeli infravörös sugárzást (NIR), így hatékonyan hűti az üvegházat.

Megjelent: 2167 alkalommal

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254