Kosaram
0 Termék
2017. augusztus 08., kedd 10:54

Növényházi berendezések széles szortimentje

 

Folyamatosan frissített Termékkatalógusunk lehetőséget ad számunkra növényházi berendezéseink széles választékának bemutatására.

Termékeink megalkotásánál, kiválasztásánál a legfőbb szempont, hogy vevőink olyan gépekhez, berendezésekhez jussanak hozzá elfogadható áron, amelyek a normál használati idejükön belül nem igényelnek javítást, állandó karbantartást. Az általunk árult gépek megbízható minőségűek, vásárlóinkra jellemző a hosszú távú gondolkodás.

A speciális igényekre is tekintettel vagyunk, így Cégünk számára elengedhetetlen, hogy termékeink személyre szabottan, minden kérést kielégítően készüljenek. Fontos számunkra vásárlóink magas szintű tájékoztatása, a folyamatos kapcsolattartás és a tanácsadás.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot kollégáinktól, akik készségesen állnak rendelkezésére! (Pályázati kérdésekben is bátran keresse Cégünket!)

 

Engedjék meg, hogy addig is elkalauzoljuk Önöket Gépkatalógusunkban:

 

1) Öntöző és tápoldatozó berendezések (Vocom)

Vocom2

2) Cserepezőgépek

Cserepezőgépek2

 3) Művelőkocsik

művelőkocsik2

4) Fertőtlenítő beléptető berendezések

sterilizáló berend2

5) Száraprító gépek

száraprító gépek2

6) Empas permetezők

Empas2

7) Tartálytöltők

tartálytöltők2
 

 

 

Megjelent: 1396 alkalommal

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254