Kosaram
0 Termék

Csomagolás és Trendplaza

Ha bármilyen kérdése merül fel a dizájnnal vagy a csomagolással kapcsolatban, az Agro Trendplaza a rendelkezésére áll. A hozzáadott érték és a versenytársaitól megkülönböztető egyedi jellemző egyre fontosabbá válik napjainkban.

Az Agro Trendplaza marketing és csomagolási szakemberei egy eredeti vállalati arculatot terveznek és fejlesztenek ki Önnek igény szerint. 

Legyen az egy logó, vállalati megjelenés vagy egy teljes koncepció a termékének forgalmazására, ez a megfelelő választás.

A holland szakembereink a teljes logisztikát magukra vállalják, így Önnek nem kell aggódnia a megfelelő minőségű nyomdai termékek vagy a tervezés miatt sem. Egyszerűen megrendeli a kívánt szolgáltatást és a többi a mi feladatunk.

 

Termékeink:

  csomagolóanyagok (virágcsomagoló fólia, rózsacsomagoló fólia, leporellók, stb.)
  kereskedelmi célú nyomtatványok (céges nyomtatványok, névjegykártyák, stb.)
  céges dobozok és tárolók
  szabadtéri hirdetések (hirdetőoszlopok és táblák)
  autófeliratok
  feliratozott ruházat, táskák és ragasztószalag

 

Szolgáltatásaink:

  kommunikációs tanácsadás
  csomagolással kapcsolatos tanácsadás
  trendkövetési tanácsok
  logók, vállalati megjelenés, csomagolás, stb. tervezése

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254