Kosaram
0 Termék

Cserepek, tálcák és konténerek

20060502-M033_klein

A törékeny kertészeti termékek csomagolása nagyon fontos. Egyfelől a jó minőségű csomagolás megőrzi a minőséget a szállítás és az árukezelés különböző szakaszaiban, másfelől képet ad a minőségről, a termelőről és a termék származásáról.

A gyakorlati növénytermesztés terén meglévő kapcsolatai és a termelőkkel való együttműködésnek köszönhetően a Brinkman számos alternatívát tud kínálni. Erre tökéletes példa a nyomtatott virágcsomagoló fólia bevezetése. A vágott és cserepes virágokhoz alkalmazott, egyedi logóval és cégnévvel ellátott fóliák piaci előnyt biztosítanak a termelőknek.

 

Hebo csomagolóállvány

tray boomkwekerij Ansicht 2a 2 klein

A Hebo csomagolóállvány egy, a Brinkman gyakorlati tapasztalata alapján tervezett hasznos eszköz, amely a virágok csomagolására alkalmas. A vágott rózsákhoz külön csomagológép lett kifejlesztve. 

 

Cserepes növény termesztők és faiskolák

Cserepekből és faiskolai konténerekből is széles választékkal rendelkezünk. A Teku-val szoros együttműködésben forgalmazzuk termékeiket, nemcsak a szabványos ES euroméretekben.

boomkwekerijcontainers-1 klein

Az ügyfél könnyedén megtalálhatja igényeit figyelembe véve a megfelelő színt, a keménységet, a könnyű kezelhetőséget, vagy éppen az átfolyási képességet.

A sikeres fejlesztések eredménye a gazdaságos csomagolásban és az anyagválasztásban 
mutatkozik meg. Az elsődleges szempontunk a minőség és a hatékonyság.

 

HU irány a kat  

 

 

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254