péntek, 05 május 2017 13:37

Kertészeti rendezvény a Royal Brinkman Hungary-nál

Április 20-án, csütörtökön és 21-én, pénteken két napos rendezvényt tartott a Royal Brinkman Hungary. Az esemény apropója az üzletágvezető, Giel Heijboer távozása és az új magyar üzletágvezető, Badenszki László bemutatása volt.

20 év után Giel Heijboer átadta a stafétabotot utódjának, Badenszki Lászlónak. Giel továbbra is dolgozni fog, egyrészt László mentoraként, másrészt nagyobb műszaki projektek előkészítésében. Giel: “Habár betöltöttem a 68-ik évem, én nem az a típus vagyok, aki otthon marad, és a virágjait öntözi naponta háromszor. Emiatt is maradok aktív és részese a cég dolgainak.” Giel a 36 éves, Royal Brinkman-nál töltött karrierje után vonul részben vissza. 1981. július 1-én kezdett dolgozni a Brinkman-nál, a gépesítés és szerviz területén. Ezt követően költözött Magyarországra és alapította meg az itteni képviseletet 1998-ban. Azóta egy 20 főt foglalkoztató, teljes körű kertészeti kereskedelmi és szolgáltató céggé nőtte ki magát a Brinkman Hungary Kft, amely nemcsak Magyarországra szállít, de a komplett keleti régióba is; Románia, Bulgária, Moldova, Macedónia, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Horvátország és Szlovénia lefedésével.

A vezetői jogkörök átadásának emlékezetessé tételéhez a Brinkman Hungary Kft. egy kétnapos kertészeti rendezvényt szervezett kb. 2 kilométerre a hódmezővásárhelyi irodától. Az első nap a fő beszélt nyelv az angol volt, amelyre a külföldi kapcsolattartókat és ügyfeleket hívták el. Jelen volt Ton van Mil, a Brinkman International vezérigazgatója CEO, aki kollektíven beszélt a Holdingról. Szintén tartott előadást Frits Veenman (hollandiai szaktanácsadó) és Tomasz Badzian, a Cultiléne Kelet-Európai képviseletvezetője. Frits Veenman témája a drénvíz újrahasznosítása volt, míg Tomasz Badziané az üvegházak helyzete Lengyelországban. A beszállítóink részéről jelen voltak még: Jaco de Vries a Priva, Michel van Zijverder a Hermadix és Henry van Hemert az Oerlemans Plastics cégek export menedzserei.

A második nap a magyar ügyfeleket látták vendégül. Az első órában Nagy Árpád a Floratom részéről beszélt. A cég gerberát, paradicsomot és paprikát termeszt 27 hektáron, és ők voltak az elsők Magyarországon, akik kőzetgyapotos termesztésre váltottak. A két nap során Giel visszatekintett az elmúlt 20 éves tapasztalataira a magyar növényház szektorban. Beszéde során a magyar csapatot is a színpadra hívta, hogy megköszönje nekik elkötelezettségüket és a cég növekedéséhez való hozzájárulásukat. Ezt követően az új üzletág vezető, Badenszki László szólt a résztvevőkhöz és ismertette velük vízióját a Royal Brinkman Hungary-t érintően, illetve az üvegházi kertészeten belüli fejlesztésekről és lehetőségekről is szólt.

Összességében egy nagyon jó hangulatú és eseménydús két napot zárhatott Cégünk. Ezúton is szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek, hogy ilyen szép számmal megjelentek és reméljük, hogy a jövőben lesz lehetőség megismételni partnertalálkozónkat.

 

 

További fotógaléria a rendezvényről ITT!

 

 

 

Read 2038 times